мимоволі. Метушня тривала недовго і, судячи з усього, член до того часу в ній сидів вже повністю.
- Тихо, тихо, тихо, моя коза, ми ще тільки почали! - Всередині неї в животі виявилася пружна товста дубина, яка стала виходити, а, майже вийшовши, знову різко увійшла назад. Тома замичала.
Позбавивши її невинності, засунувши член повністю, Алекс вирішив трохи змінити положення. Він відпустив долонею рот Томи, і вона змогла видати слабкий стогін. Він видивився на неї поглядом, застеляє пожадливістю і передчуттям дикого задоволення.
- Все, а тепер ні звуку, тепер, слухай сюди, твоє завдання - коли я буду засовували, розслаблюй піськи, а коли назад виходити, стискай, ясно? А коли кінчати буду, скажеш мені, полилася в тебе сперма чи ні, не дай бог збрешеш! Ясно? - Крізь застилає очі сльози вона ледве кивнула, товстий кол роздирав всі внизу, хоча він не ворушив їм, - І ноги щоб я твої бачив повністю, усекла? - Розпластаного на ліжку Тома знову слухняно кивнула й стала чекати основного дійства.
- Ну а тепер давай славно потрахаемся! Ах, моя пісечка, бідненька, - він картинно сумуючи кинув погляд вниз, і раптом обличчя його набрало різко злобний вигляд. Гордовито і діловито подивився на дівчинку, і тут почалося! Прийнявши зручну позу, придавивши її своїм потужним торсом, притиснувши до себе, він став швидко, різко і безжально засаджувати їй у всередину з риком, немов скажений. Швидше, глибше, сильніше! Кожного разу йому нібито хотілося засадити ще далі, ще, іноді він ніби спеціально злегка припинявся і робив ще більш сильний поштовх. Тома голосно сопла, зовсім мовчати не виходило, як ні прикушуйте вона губи, стогони все одно рвалися назовні, що тільки ще більше збуджувало Алекса. Вона сукала ніжками, намагаючись знайти положення, щоб було не так боляче, але в той же час, щоб вони залишалися в нього на очах, сиськи її моталися при кожному потужному поштовху вгору-вниз, як божевільні. Ліжко ходила ходором, особа покривали гримаси, він робила все можливе, щоб не закричати, та ще намагалася виконувати стискання-разжіманія піхвою, боячись покарання.
Через кілька хвилин траха він зробив невеликий перед, первел дихання і запитав повчально:
- Що, коза, мало тобі? Зараз ще буде! Терпи, коза, а то мамою станеш! Будеш знати, як у школу не ходити, - він відвів торс тому з розтяжкою, а потім різко рушив вперед, - ось тобі за це, ось тобі, ще на, - та й пішли нові потужні поштовхи. Ще через хвилину він буквально вбивав з усього розмаху свій торс з набряклий членом в її промежину Ліжко вже скрипіла на всю кімнату, Алекс гарчав, супроводжуючи кожен поштовх коротким виттям фото голі дівчата в парі з хлопцями , Тома теж сопіла все голосніше і голосніше. Очі її дивилися на це з жахом, все, що вона бачила, це його зад, швидко піднімався і різко знову опускається вниз. Дівчинка показувала йому свої ніжки з нервово вигинають пальці. А він дивився в упор на неї, періодично озираючись на них, злобно стискаючи губи при кожному засажіваніі, ніби кажучи: на тобі, щеня, ще на, ще сильніше. Що, не чекала? Отримай, отримай!
Врешті-решт, вузьке дитяче піхву зробило свою справу, він сильно стиснув її за цицьки і почав неухильно кінчати з уже полукріком "Давай, стискай!" Навряд чи у неї щось вийшло там стиснути, він скінчив, обм'як, прямо навалившись на розтерзану дівчину. Тома вже не могла зрозуміти, що відбувається, її стан був напівнепритомності.
Нарешті вона стала міркувати, що траханье скінчилося (вона тоді ще наївно думала, що зовсім), біль перестала пульсувати. Її Цьолко була розірвана, її писька була разворочена, вона стала жінкою.