швидко слухняно підійшла до ліжка, Алекс відсунувся, пропускаючи її. "Дивно, здається його член був менше, коли ми закінчили, - подумала дівчинка, - а може він завжди такий?"
- Ну, давай, не гальмуй!
- А що ще? - Не зрозуміла Тома його слів.
- Ти чо, дебілка, ти чого сюди приїхала? Трахаться далі будемо!
- Ще?
- От коза, та ми тільки почали! Давай швидше приймай позу і розсовує ноги! - Він командував знову з домішкою ненависті, - хочеш, щоб я прямо тут так просто кінчив?
- Я думала все, - намагаючись не злити Алекса далі, виправдовувалася Тома, старанно вкладаючись на своє місце і без нагадування стели під себе рушник.
- "Все" для тебе буде під ранок, так що готуйся! Кожного разу буде довше попереднього, це я перший раз швидко спустив. Іди сюди!
Другий раз виявився дійсно більш довгим і інтенсивним. Було все так само: важким тілом він підім'яв під себе Томочку, різко розвівши свої коліна, втиснувшись між її ніг, різко розвів і її ноги, різким рухом грубим вдерся її в піхву і грубо і сильно почав свою справу. Спочатку він довбав її одноманітно, потім, через кілька хвилин, коли вона вже починала втрачати сили, а він почав відчувати перші припливи задоволення в члені, почав довбати ще несамовитий. У кінці вже сил і йому стало не вистачати, він зупинявся, перекладав дихання, трохи відновлювався, і починав дерти її з ще більшим напруженням. Тома тільки відкинула голову назад, на страдницьким особі відбивалося вже якесь байдужість. Лише трохи вона зобразила гримаси болю, коли він скінчив з риком, другий раз, знову сильно схопивши її за грудки.
Другий раз Алекс сходив у ванну, повернувся і наказав піти освіжитися Томе. Але у дівчинки вже не вистачало сил. Ледве отямившись, він сяк-так сповзла з ліжка і, розставляючи ноги, попленталася по знайомому маршруту. У ванній їй стало погано. Все, що вона могла, це сидіти навпочіпки і намагатися не втратити свідомість. У такій позі побачив її прийшов за нею Алекс.

Швидкими рухами він поставив її на ноги, включив холодних кран душа і став обливати їй обличчя, грудей, промежину, спину. Холодна вода її підбадьорила. На додаток до всього, Алекс підніс до обличчя вату, змочену нашатирем, після чого Томочка прийшла в себе остаточно.
- Слабенька попалася, - посміхнувся Алекс, - але не думай, що сочковать будеш. Наведемо тебе до тями, це я тобі гарантую.
Томочка тепер стояла на ногах міцно, не хитаючись. Сили повернулися до неї.
- Дивись, поправила зачіску, волосся розпатлалося голі дівчата 18 років , слабо заплела. Хоча це я тебе добре обробив, тут не тільки волосся могло розплести, - він досить погладив її по попі. Тамара стала поправляти волосся, сидячи на краєчку ванни і піднявши руки вгору. Тонка шия вигнулася, грудки виставивши вперед. Голе тіло в такому положенні прийняло настільки спокусливий вигляд, що Алекс став миттєво порушуватися знову.
Потім Тома почала приводити в порядок інше. Вона стояла до нього спиною в півоберта, тому не бачила, що його член знову прийняв вже знайоме їй стан, що свідчило про те, що ніч ще далеко не скінчилася. Вона вмила заплакане неконтрольованими сльозами личко, підвела губи, вії, попудрити щоки, все, як сказав господар, який на хвилину відлучився з ванною. Але ось він повернувся.