Що, готова? - Вона повернулася, побачила що стоїть член, і ноги її знову ослабли, - сподіваюся, тепер ти не будеш дивуватися, що тобі знову чекає ще разок попрацювати пісенкой?
- Я більше не витримаю, - з останньою надією процідила Тома.
- Витримаєш, куди ти подінешся. Тільки спробуй мені заявити, більше не можу! - Алекс сильно озлобився, - ти зараз підеш, ляжеш і відпрацювати мені так, як ніби перший раз! Вперед!
Як вона не старалася триматися, ноги все одно не слухалися. Вона йшла в спальню, хитаючись, опустивши голову. Нарешті супроводжував її Алексу це набридло. Він підхопив її однією рукою, як ляльку, і поніс на ліжко, де, злегка опустивши, кинув, швидко поправив, як треба, злегка розвів коліна і приступив до справи.
На цей раз вона опинилася в позі лежачи трохи на боці. Права нога була відкинута кудись назад і вгору, лежачи у нього на стегні, ліва була під ним, а між них виявився його торс з фото молоді пісі членом, який досить швидко був всунути в її готову розкриту беззахисну піськи. Цей статевий акт представляв собою дійсно фізична вправа на виснаження. Алекс, розуміючи і відчуваючи, що в третій раз кінчити буде ще важче і трахкати її для цього доведеться ще довше, завівся з самого початку. Щоб ще більше стиснути її піхву, Алекс сильно притискав її сідниці один до одного. Ліжко вже видавала неприродні звуки, ходором ходила, здавалося, вся кімната. Тома лежала в полубесчувственном стані, зрідка рухаючи ногою чи рукою, які бовталися від його скажених поштовхів. Алекс безжально довбав маленьку Тамару хвилин десять. Коли ж, нарешті, він став кінчати, то засмоктав їй рот поцілунок
фото молоді пісі
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-02 21:29:31
Страница: 1