Дівчина покірно приймала пози, які від неї вимагав фотограф, що оголюють і випнута-вала частини тіла (до речі сказати, вельми спокусливих форм), безсловесний переодягалася в раз-особисті ігрові костюми - легковажною покоївки, розпусну медсестри, в шкільний пла-ТЬе, ледве прикриває лобок, з тих далеких років, коли оголення колін вважалося викликом суспільної моралі. Також по команді, вона то облизувала, то вставляла в різні інтимні отвори штучні фалоси різних кольорів і розмірів, які лежали в асортименті не-подалеку на дивані. Ще двадцять хвилин тому, на подібну пропозицію, вона б прийшла до нього-лідження ... Мало того, фотограф не відразу був допущений до квартири, оскільки ця молода особа не мала наміру його навіть бачити. Якщо б хтось опинився в той момент свідком сцени зустрічі цих двох суб'єктів на майданчику біля дверей квартири дівчини, то дуже б здивувався такій ра-зітельной зміні настрою.
- Владик, вибач, мені ніколи, і взагалі, йди, мені потрібно ...
- Дитинко, я приніс тобі те, що ти хотіла, зайдемо і я все віддам, - обірвав на півслові дівчину мо-лодой людина, років двадцяти.
- Ти приніс борг?! - На обличчі дівчини відбилася ціла гама почуттів, від подиву до розгублений-вості та збентеження.
- Звичайно, все буде, зараз побачиш, я сьогодні виконую твої бажання, моя хороша, йдемо, а ти знаєш, тут такий цікавий випадок ... - молода людина, не перериваючи свого потоку мовлення, увага-мательно глянув у її очі, взяв дівчину м'яко за праву руку, і, погладжуючи її долоню, захопив у квартиру.
І якщо б цей цікавий потрапив слідом за парочкою в квартиру, але хвилин через де-сять, то взяв би всю попередню сцену за жіночу кокетство, так змінилася поведінка де-дівчата - це була сама Покора. Ну і, м'яко кажучи, з деякою зайвої розкуто-стю в поведінці перед об'єктивом камери ... При цьому вона виглядала голі студентки трахаються якоюсь розслабленої, наскільки повільною. Дивність була і в погляді дівчини - розширені зіниці і якась відстороненість від усього, що відбувається.
Але нікого з сторонніх поруч не виявилося, а самого фотографа це, мабуть, не бентежачись-ло. Закінчивши фотографувати, він діловито відклав камеру і розстебнув ширіньку.
- Ну, дитинко, ти ж любиш солодке і дуже хочеш взяти в рот мій солодкий член - ні те спро-сил, ні те ствердно сказав молодий чоловік.
- Так, я хочу - і дівчина тут ж опустилася на коліна.
Її язичок кілька разів пройшовся знизу вгору по стовбуру, немов облизуючи льодяник на па-лочке, виконав хитромудрий танець навколо головки, а потім рот повністю поглинув в собі цей об'єкт, видаючи жадібні почмоківанія, наче це було якесь ласощі з райських кущ, під заохочувальні вигуки парня ...
Через нетривалий час, бурхливо виливши насіння прямо їй в рот і крякнувши від удовольст-ння, Владик знову звернувся до своєї партнерки з дивною пропозицією: - Дитинко, ти ж хотіла дати мені в борг грошей ...