Ми поїхали на південь, Юля любила трахатись з хлопцями, вона була натуральна блондинка і ростом 175 з гарною фігурою і довгими ніжками. Я був її супроводжуючим, який обожнював її і був готовий на багато що. У нас була домовленість, що я їй служу, так як вона цього хоче, а вона від мене нічого ні приховує. Їй це дуже подобалося, подобалося Юленька мене любити і при цьому при всьому її подобалося опускати мене і примушувати до сексу з її коханцями. Юлінька дуже любила мене використовувати, як служницю під час її гарячих оргій з одним або двома чоловіками. Іноді я зустрічав її кобеля на вечір у дверях допомагав йому роздягтися, він був шокований, але коли я його проводжав в спальню, Юленька підлозі лежачи на ліжку говорила йому, не переживай це травня шлюшки, не звертай уваги, він робить все, що я їй скажу.
Вийди ми зараз потрахаемся, потім покличу.
Або раз я чекав, коли господиня задовольнитися і вона мене покликала трохи раніше, заходжу парубок її ебет задерши високо її стрункі і довгі ніжки. Поліжі йому анус, а то він ніяк не встає! Вона підтягла хлопця ще на себе і я зміг там вміститися й начел потихеньку лизати йому зад і скоро за темпом зрозумів, що хлопцю сподобалося, аж Юля сказала, що я молодець! Хлопець не дарма так відполірував свій задок перед приходом сюди, напевно наступного разу знову попросить!
А як-то раз після Долгова траха я чую, що щось відбувається Юлінька мене покликала, я не буду ковтати, от злий йому він все проковтне, хлопець швидко взяв мене голі хуї за волосся одним рухом поставив на коліна і я тільки встиг відкрити рот, як він проскочив у всередину і там полилося просто море сперми, так хотіла господиня, я був радий, що виконав її наказ і вона задоволена мною, що я їй корисний і що вона розраховує на мій рот і попку і користується ними у своє задоволення!
Одного разу ми сивіли в ресторані, куди нас запросили двоє хлопців, столик замовлений, а їх немає, підійшов один хлопець присів ми привіталися і він ніжно поцілував господиню і щось її сказав на вушко, показавши на мене. Хазяйка сказала піти в туалет і там тебе чекає Кирило. Він хоче тебе побачити йди ...
голі хуї
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-07-02 21:53:38
Страница: 1