дару, і заплющила очі. Замість удару, він поклав руку їй на живіт, погладив його, став опускатися нижче. Нещасна вираз обличчя трохи відтануло. Молодець, більше не нахабне, я не бити тебе сюди привів, ми не цим будемо займатися. Притиснувши її худеньке тільце до стіни, нависаючи над нею, як скеля, він став говорити напівпошепки, гладячи з оцінюючим видом її від талії до коліна, постійно вжімая долоню в області лобка:
- Бити я тебе не буду, в нас інша задача. Сьогодні я раздолблю тобі між ніжок все так, що завтра будеш ходити враскорячку, дорога моя! - З цими словами він узяв її руку і притулив крізь штани до свого грунтовно набряклими члену, - Відчуваєш, що тебе чекає? Так що давай, кізка, топай, не завдавай мене, давай. А то ноги поламаю! - Цією фразою він домігся остаточного слухняності від заляканої дівчинки.

Переступаючи ніжками з приреченим виглядом, але, намагаючись показати себе бадьорою і слухняною, гордо виставивши свої грудки, маленька Тома йшла по коридору до кімнати, на місце, де її належало в найближчі години випробувати таке, про що вона навіть не хотіла думати. Вона розуміла й те, що зараз її доведеться спати з Алексом, їй треба буде бути в ліжку зовсім голою, він буде по-хазяйськи чіпати її, він побачить у подробицях своїх грудей і промежину. Але ж він буде ще її і трахкати! Тобто буде лежати на ній і засовували її між ніг свій член. А їй треба буде широко розсунути ноги, щоб такий здоровань помістився між ними. І терпіти. "Цікаво, напевно треба буде з ним цілуватися?"
Тома йшла, а Алекс злегка контролював її рух, тримаючи руку біля її попки. Дійшовши до постеленной широкої зручному ліжку, він зупинився, сам сів на край, спираючись на м'яку спинку, а її залишивши стояти прямо перед собою. Зростанням вона, коли він стояв поруч, ледь діставала йому до грудей дівчата фото 16 років голі, залишаючись поряд з таким здоровим чоловіком маленькою дитиною. Варто було йому покласти руку їй на пояс, як він майже охопив половину її талії. Обнявши за талію другою рукою з іншого боку, він злегка хитнув її:
- Ну, давай, порадує мене стриптизом, правда, без музики, але я сподіваюся, що і так ти мене не засмутило. Покажи, що в тебе там є. - Вона стояла просто перед ним, хоча він і сидів, але її грудей виявилися майже на рівні його самовдоволеного і суворого особи. З діловим виглядом він готувався оприбуткувати куплену дівчинку, зробивши з нею все, що належить робити з беззахисною юної дівою, залишившись з нею вдвох у місці, де ніхто йому не міг перешкодити робити все, що захоче. Ще раз оглянувши її, він сказав якось навіть батьківським тоном:
- Знімай спідничку!
Зашарівшись, слухняна Томочка повільно спустила спідницю, залишившись у білих панчохах. Блузка трохи вниз ще прикривала верх стегон, але це теж тривало недовго.
- Тепер кофточку, - і блузу теж довелося розстебнути і стягнути слідом за спідницею. Все це робилося під пильним поглядом, Тома хвилювалася, плуталася. Вона відчувала його погляд і оцінюють дотику рук на своїх стегнах, наполегливі погладжування зовні і