Ну, все, готове, давай, - він стояв уже одним коліном на ліжку, - розсував ніжки! - Тамара слухняно стала розводити стегна. Він присунувся, - Ширше! - З домішкою жорстокості скомандував Алекс, і вона розвела ще. - Ще ширше, я сказав! - І, не чекаючи її руху, взяв і полуривком розвів їй їх за коліна.
Ну, йди сюди, йди, - шепотів він їй на вухо, - не дай бог я почую хоч один крик, писк, плач "не треба" або "мені боляче" - взагалі вб'ю, зрозуміла? - Вона тільки на мить заплющила очі у відповідь. Алекс явно передчував щось грандіозне, дико дивлячись на свою жертву, - Ти хоч розумієш, що зараз я фотографії голих дівчат буду тебе дерти по-справжньому? Ні, так зрозумієш!
Він знову навалився на Тому, схатіл її як йому було зручно, приставив член до входу в її отвір, притиснув її, загарчав, обхопив їй рота долонею, стиснувши її всю намертво так, що вона не могла зробити жодного руху, і грубими різкими поштовхами з силою почав вставляти свій стовп, що став вже дерев'яним, в її маленьке, вузьке дівоче піхву.
Все ж таки це було несподівано, від болю вона, як не старалася, замичала ротом, закритим його долонею, з очей бризнули сле